Неділя, 28.04.2024, 12:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Березинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені А. Марунчака

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


 

За давньою традицією у місяці листопаді  в Березинській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені А.Марунчака відбувся шкільний ярмарок.  Мета свята -  показати  в усій повноті вміння учнів творити своїми руками красу. Крім того, вміння створити рекламу для них і представити аудиторії так , щоб кожному хотілося подивитися і придбати щось для себе.

   Школярі разом з педагогом – організатором Стадник Х.Т. підготували   урочисту частину, в якій розповідали про історичні корені ярмарку, читали гуморески тощо. Окрасою виступу була інсценізація « Ходить гарбуз по городу»  у виконанні ансамблю « Сонечко» . Наприкінці свята ведучі підготували квест в якому переможці отримали заслужені призи.

     Глядачі із захопленням спостерігали за урочистою частиною і були вдячні за такий цікавий і пізнавальний ярмарок.

 

Переглядів: 438 | Додав: березина | Дата: 28.11.2016 | Коментарі (0)

               11  листопада 2016 року у Березинській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені А.Марунчака  відбулося свято-екскурсія « Запрошуємо до світлиці мови», присвячена Дню писемності. Учні 6 класу разом з класним керівником  Даців Вірою Леонідівною  провели екскурсію у Світлицю. Біля кожного демонстраційного стенда , яких було сім , слухали про виданих українських мовознавців: Б. Грінченка, О. Потебню,  Л. Булаховського. Також шестикласники розповіли про виникнення писемності, про Кирила і Мефодія, про сучасну мовну ситуацію. Під час виступу С. Кураха, Р. Свідрик, М. Судакової, Х. Свідрик, В. Іваненка прозвучали поезії О. Олеся, Т. Шевченка, Д. Білоуса, В. Заболитанської, присвячені українському слову.

     А яке свято без пісні? Учитель музики Я. Й. Дзюрах підготував пісні «Укр ... Читати далі »

Переглядів: 358 | Додав: березина | Дата: 22.11.2016 | Коментарі (0)

23 лютого 2016 року у Березинській ЗОШ –ІІІ ступенів імені А. Марунчака відбулося свято Рідної мови, підготовлене і проведене учнями     5 класу. Школярі декламували поетичні твори про рідну мову, розповідаючи про тяжкий шлях становлення рідної мови як державної. Учні випустили газету «Цінуймо Рідне Слово, сину, з яким прийшли ми у життя…» Слід відзначити художнє оформлення газети, яке виконували Свідрик Руслана, Гудима Ірина та Судакова Марта. Під час виступу дівчата виконали пісню «Рідне слово» на музику В. Лепешка.

До Дня української мови відбувся районний конкурс знавців рідної мови. Лауреатами та переможцями конкурсу стали учениці 11 класу – Гранда Софія, Рудковська Мирослава та Лавро Ольга. Переможці нагороджені грамотами та цінними подарунками Миколаївської райдержадміністрації. Вітаємо переможців!  

Переглядів: 449 | Додав: березина | Дата: 29.02.2016 | Коментарі (0)

22 лютого в Березинській ЗОШ І-ІІІ ступенів учні 9-10 класів провели лінійку-реквієм «Герої не вмирають!» приурочену пам’яті героїв Небесні сотні.

Захід був спрямований на виховання в учнів патріотичної  свідомості та прищеплення любові до Батьківщини. Старшокласники закликали згадати у наших молитвах усіх Героїв, які віддали життя за наше майбутнє. Ведучі під мелодію гімну Небесної сотні «Пливе каче…» запалили свічку і передали учням по колу для того, щоб кожен міг торкнутися пам’яті того священного вогню-частинки вічного.

Надзвичайно душевно звучала пісня «Кленова балада» у виконанні учениці 9 класу Венчур Марти,  яка вразила до сліз багатьох учнів і зуміла проникнути глибоко в душу, додаючи сили і духу боротися за неньку Україну.

Наприкінці лінійки-реквієм учням запропонували вшанувати пам’ять, впавши за світле майбутнє України, хвилиною мовчання. Ведучі поклали квіти до пам’ятник ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 400 | Додав: березина | Дата: 26.02.2016 | Коментарі (0)

«Ніщо не дістається нам так дешево й не цінується так дорого, як ввічливість»

19 лютого в Березинській ЗОШ І-ІІІ ст.. імені А. Марунчака учні 4 класу підготували виставу «Бал у Королівсті ввічливості». Цікавими інсценівками діти у жартівливій формі показали школярам правила ввічливої людини.

Закінчилося свято традиційною гімнастикою ввічливості, у якій були залучені учні та гості свята.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 532 | Додав: березина | Дата: 25.02.2016 | Коментарі (0)

 

         18 грудня 2015 року у Березинській ЗОШ І-ІІІ ст. імені А. Марунчака відбулося загальношкільне свято з нагоди дня святого Миколая. Учні 2-11 класів майстерно виконали п’єсу у 6-ти діях під назвою «Чудова ніч на святого Миколая». Метою цього свята було ознайомити школярів із  святом Святого Миколая, показати, як в народі шанобливо ставляться до нього, а також виховувати повагу до всіх, хто творить добро.

         Свято підготувала педагог-організатор Стадник Христина Тарасівна.

 

Переглядів: 397 | Додав: березина | Дата: 13.01.2016 | Коментарі (0)

        Під такою назвою у нашій школі відбулася учнівська конференція, присвячена 70-ій річниці від дня смерті Митрополита Андрея Шептицького.

        Про тернистий шлях Андрія Шептицького розповідали учні 9 класу, під керівництвом вчителя християнської етики Курпіти Наталії Миколаївни. Діти декламували вірші і возвеличили постать Митрополита піснею "На Святоюрській горі"

        Для нинішньо і майбутніх поколінь українців, незважаючи на їхню релігійну, соціальну, мовну, політичну приналежність та переконання, харизматична постать Митрополита Андрея повинна стати натхненням та прикладом державотворця, невтомного борця, промотора діалогу до порозуміння, єдності та релігійно-морального національного відродження. Постать Митрополита є як ніколи актуальною, тому що ми стоїмо перед великим історичним викликом самоутвердження, державотворення, ідентичності, самовизначення, чому Божий слуга Андрій Шептиц ... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: березина | Дата: 02.02.2015 | Коментарі (0)

За благодійні кошти батьків та активності учнівського самоврядування під керівництвом адміністрації у нашій школі створений стенд Героям Небесної Сотні. На лінійці-реквіємі "Майдан. Герої не вмирають", присвяченій Дню гідності та свободи, учні згадали події річної давності. Хвилиною мовчання наша шкільна родина вшанувала Героїв, тих, для кого "справедливість", "гідність", "свобода", "Україна" були не просто словами, а сенсом їх життя. Учні 9 класу, учасники виховного заходу, згадали про криваві бої, які точаться на Сході україни, воїнів-односельчан, що воюють не шкодуючи власного життя, захищають неньку Україну. Висловили свою вдячність тим, хто відстоює право України бути гордою державою. На завершення виконали гімн "Революції Гідності". Лінійку-реквієм підготували педагог-організатор Борачок Т. Ю та заступник директора по виховній роботі Дзюрах Я. Й.

Переглядів: 424 | Додав: березина | Дата: 02.02.2015 | Коментарі (0)

Пекельні цифри та слова

                                               У серце бють, неначе молот

                                               Немов прокляття ожива

                        &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: березина | Дата: 29.11.2014 | Коментарі (0)

На календарі перше вересня – і знову звук Першого дзвоника закликає учнів нашої школи за парти. Розпочався  новий навчальний рік. Здавалося б,  як і завжди. Але поруч із тим  – не так . Ще ніколи не було, аби яскрава першовереснева лінійка завмирала у хвилині мовчання. Адже жорстока війна торкнулася крилом і нашого села. Наш герой Андрій Марунчак, віддав своє життя задля нашого щасливого майбутнього.

Свято розпочалося молебнем у місцевому храмі, а потім продовжилося на шкільному подвір'ї, яке було прикрашене квітами та кульками блакитно-жовтих кольорів. Учнів і вчителів пр ... Читати далі »

Переглядів: 531 | Додав: березина | Дата: 15.09.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930