Субота, 04.05.2024, 20:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Березинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені А. Марунчака

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:57
День ЦЗ у школі

День ЦЗ у школі

16 березня 2017 року у Березинській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені А .Марунчака відбувся показовий День цивільного захисту керівників загальноосвітніх навчальних закладів.

Основною метою та завданням « Дня ЦЗ »були :

  • Практична перевірка готовості школи до ефективних заходів щодо захисту учасників навчально-виховного процесу в разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного ,природного та воєнного характеру , можливих терористичних актів , організованого переведення із мирного у воєнний стан ;
  • Формування у свідомості дітей відчуття особистої та колективної безпеки ,обов’язкового дотримання правил безпечної поведінки;
  • Навчання керівного та командно –начальницького складу цивільного захисту навчального закладу з організації та проведення заходів цивільного захисту

День цивільного захисту розпочався із загальношкільної лінійки на якій директор школи Березюк М.Т. наголошував про небезпеку , яка чатує на кожного із нас і вміння її уникнути.

Після лінійки проводився показовий урок в 1-4 класах « В гостях у сонечка на галявині здоровя» ,

а також показовий урок « Запобігти , врятувати , допомогти»Порядок дій у випадку пожеже , який відбувся в 9 класі.

Учні 10-11 класів , разом з вчителем ОМЗ , провели урок з МСП « Домедична допомога потерпілим у надзвичайних ситуаціях», де учні проводили теоретично і практично як правильно надати першу медичну допомогу потерпілому : штучне дихання , непрямий масаж серця ,накладання шини тощо.

Вчитель « Захисту Вітчизни»Затварніцький А.П. разом із старшокласниками провів комбіновану військово-спортивну естафету з ЦЗ ,на якому учні показали свою мобільність та зібраність у випадку надзвичайної ситуації.

Опісля було проведене протипожежне тренування – евакуація всього особового складу школи та проведення підсумків Дня ЦЗ. Таким чином , День ЦЗ в школі проведений на належному рівні. Основна мета та завдання Дня ЦЗ виконані. Усі передбачені планом заходи також виконано.

Переглядів: 503 | Додав: березина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031