Середа, 01.05.2024, 11:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Березинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені А. Марунчака

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


00:08
Ми вклоняємося тобі, рідна ненько

В Березинській школі 8 травня відбулося свято до Дня матері.

Зала,  в якій відбувалося свято, бала прикрашена живими квітами, повітряними кульками, квітами з кольорового паперу (виготовили учні 1-4 класів), вишиванками, образом Божої матері.

         Свято розпочали діти початкових класів (Свідрик руслана, Талама Марта, Боросовська Віта, Свідрик Христина, Судакова Марта, Курах Станіслав, Гудима Микола, Гудима Ігор, Грицько Тетяна, Гудима Оля) інсценівкою «Перші весняні квіти». «Дівчина весна» , Попик Ірина,  проходжувала серед весняних квітів і співала на мелодію веснянки «Розлилися води на чотири броди».

         Ведучими свята були учні 11 класу Людкевич Христина і Пундор Олег. Зазвичай це свято в нашій школі радісне і веселе, але прослідковуючи останні події в країні, у час національної боротьби, воно було сумним. Зважаючи на це, що 2014 рік є роком 200ліття з дня народження Т. Г. Шевченка, ми провели паралель, між творами Кобзаря і сьогоденням.

         Учні 9-11 класів: Гудима Аня, Болехан Роман, Кучминда Андрій, Мельничук Степан, Талама Тетяна, Криць Софія, Гентош Мар’яна, Кучминда Христина, виконали інсценівку зворушливо-щирого вірша «Хустина» Т. Г. Шевченка. У ньому діти відтворили чуттєвий зв’язок, що існує між матірю і дитиною.

         Це свято також було присвячене вшануванню печалі і терпінню матерів за синами, героями Небесної сотні. Прозвучала пісня Піккардійської терції «Плине кача», яка була присвячена материнським сльозам, пролитим на Майдані.

         Також на святі прозвучали чудові українські пісні у виконанні Людкевич Христини, Венчур марти, Попик Ірини.

         Учні 7-9 класів: Ганзій Володя, Венчур Марта, Люков Юрій, Овсяник Наталя, Лавро Оля, Дицьо Михайло, Талама Тетяна, Опалінський Сергій, Боросовська Маряна підвели свято до завершення вітальними віршами, словами вдячності, любові і поваги до найважливішої людини у житті кожного – матері. Побажали всім матерям здоров’я, щастя, взаєморозуміння і тепла від своїх дітей.

         Організаторами свята Матері були Педагог-організатор Бо рачок Т. Ю. та заступник директора по виховній роботі і вчитель музики Дзюрах Я. Й.

         Дирекція школи вдячна батькам, які залучилися до придбання українських костюмів для своїх дітей та були присутні на святі.


 

Переглядів: 597 | Додав: березина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031