Субота, 04.05.2024, 23:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Березинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені А. Марунчака

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:24
Свято Першого Дзвоника

    Розпочинати навчальний рік святом –це дуже гарна традиція . Тож 1-го вересня 2021р. у Березинській ЗОШ І-ІІІст. ім. А.Марунчака по- родинному пройшло свято Першого  дзвоника. Його цьогоріч присвятили 30річчю з Дня Незалежності України.

    У святі взяли участь лише учні 1-го,9-го,та 11-го класів. Для всіх інших учнів школи проводився святковий урок. Класоводи та класні керівники обрали різноманітні форми і методи проведення Першого уроку.  Дещо схвильованими та  розгубленими виглядали першокласники, усміхненими та упевненими –одинадцятикласники.

    Святкового дня лунали  слова від директора школи Ярослава Йосифовича Дзюраха. Він привітав усіх присутніх з успішним початком навчального року. А також подякував тим, хто допомагає школі втілити у життя всі задуми: гостям, міській владі, працівникам освіти та батькам учнів. На урочисте свято завітали духовні наставники школи отець Петро та отець Ігор. Священники благословили учнів і усіх присутніх і дали настанови на майбутній шкільний рік. Почесними гостями на святі були секретар Новороздільської міської ради Царик Оксана Петрівна та староста села ТГ Затварніцка Галина Богданівна. Вони привітали всіх присутніх із святом Першого дзвоника та побажали учням, вчителям сміливості і упевненості в собі , високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог.

 І нарешті слово отримали головні на святі Першого дзвоника. Малеча боязко, але  впевнено розповідали вірші про школу, навіть не підозрюючи, що в подальшому вони будуть кожного дня пізнавати для себе щось нове в ній. А ще старшокласники послухали настанови від малечі, які дали вказівки щодо правил поводження та навчання в школі. Новачкам – першокласникам одинадцятикласники традиційно вручили цікаві подарунки.

     День Знань був яскравим, емоційно насиченим та дуже зворушливим, адже випускники вже зрозуміли, що таке свято у школі для них є останнім, а першокласники відкрили для себе нову сторінку, де все вперше- перший дзвоник, перша вчителька, перший урок.

   Свято Першого дзвоника  «Перший раз у перший клас» підготувала і провела педагог – організатор Стадник Х.Т.

     

Переглядів: 179 | Додав: березина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031